Trädgård

Detta är det bästa sättet att hålla din katt på din gård.

 

Du får inte många tips för att hålla din katt på gården. De flesta tips är utformade för att hålla andras katter borta från gården. Men som kattägare är det bra att ha den på gården. Här hittar du allt du behöver veta för att hålla en katt på gården.
Håll katten inne. Detta är i allmänhet inte ett problem om katten bor ensam i huset. Detta kommer att skydda din katt från alla faror från omvärlden. Inomhuskatter har dock en något kortare livslängd än katter som också är tillåtna utomhus. De behöver också fler utmaningar och följeslagare för att vara lyckliga. Släpp katten helt. Många gör detta till exempel genom att installera en kattlucka. Katter kan själva bestämma när de ska lämna och när de ska återvända. Det är mer bekvämt och naturligt för katter, men det är också farligare. Katter som får vandra fritt är mer benägna att träffa en bil, slåss, rån eller fly. Håll din katt på din gård. Efter det kan katten gå ut, men bara i sin (bakre) trädgård. Katter har lite mer frihet än inomhuskatter, men de är inte farliga. Du måste göra några justeringar på gården för att hålla din katt på sin egen gård. Då behöver du säkerhet på gården för katter. Här är några alternativ för att hålla din katt ute, men förvara den på din gård. Utekatt i trädgården
Förvandla din trädgård till en bur
Det första sättet att hålla en katt på din gård är också det tuffaste. Här förvandlas hela trädgården till en stor bur. Sprid nätet eller sprid det i hela trädgården. Höjden är vanligtvis 3 till 3,5 meter. Täta sidorna med ett staket eller trådnät. Detta skapar en mycket stor bur som katter inte kan komma till. Du kan till och med sitta med en katt på gården, eftersom gården fortfarande är tillgänglig för människor i hela huset.
Fördelar: Gården är verkligen 100% skyddad och katter kan inte lämna gården.
Nackdelar: När du använder trädgården är du i en bur, så du kan ge den en stängd känsla.
Det andra alternativet är en utomhusbacke. Detta sätt att hålla din katt på din egen gård består av att boka en del av gården för din katt. Hur kan jag hålla en katt på gården? Ge honom sin egen trädgård för honom. Du gör en extern karriär för det. Det är en gasvävbur som katter vanligtvis inte kan komma till. Utomhusgården kan vara lagom stor, men om du har en stor trädgård kan du också göra en bra sluttning utomhus. Katter ska kunna springa ur sina hem, helst genom sina dörrar och fönster. Du måste också kunna sätta in enheten och rengöra den själv.
Fördelar: Håll resten av trädgården ledig medan katten fortfarande kan gå ut.
Nackdelar: Alla tycker inte att resor är vackra eller praktiska. Den del av trädgården med korridoren används inte. Lämna katten på gården på en remskiva.
På tal om rullar, jag tänker på ett system som spänner rep. Detta är dock inte vad det betyder här. Dessa är speciella remskivor som kan monteras på staket eller väggar. Katter klättrar överallt och försvinner precis ovanför staketet. Vill du ha din katt på gården och har du ett staket? Så du kan hålla din katt på gården med en remskiva.
Rullen läggs på staketet. Denna rulle snurrar så snart katten försöker klättra. Katter kan inte nå staketet och din katt kan inte fly. Således kan din katt bara komma ut, och det kan inte vara så lätt.